Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Hamsters hebben het warm, hitte 35,5 graden, noodweer, bah airco kapot :( 
dinsdag, 28 juni, 2011, 9:16 pm - Persoonlijk
door Martin Braak
Vandaag was het een bijzonder warme dag. Vanochtend, terwijl ik thuis aan het werk was, mailde ik richting mijn werk dat ik 's middags wel eens niet op kantoor zou kunnen komen. Geen zin in om door noodweer te rijden. Want ze hadden slecht weer voorspeld en a.h.v. buienradar te zien zou dat in de middag onze kant arriveren. Maar het viel allemaal mee... behalve de warmte!

Via Facebook kreeg ik een vraag wat je met een Rusje kunt doen die jongen heeft en het te warm vindt. De gedachten ging direct naar vroeger uit. De wc en de douche stonden soms vol met kooien. Ja als het erg warm was, gingen de hamsters die een nestje hadden, richting de douche. Daar was het veel koeler. Soms keken mijn ouders beetje zuur, vonden het niet leuk als ze gingen douchen eerst de hamsters verplaatst moeten worden. Of dat ze naar het toilet gingen ik in paniek richting wc liep om 1 of 2 kooien weg te halen. Maar ach die ene blik, daarna vonden ze het wel welletjes.

Onderweg richting huis gaf de temperatuurmeter van de auto 35,5 graden aan. Verdomd warm en niet leuk. Vooral voor mij niet. Het slangetje van de airco is lek en daarom doet mijn airco het niet. Laat staan dat ik de bill al voor me zie die ik aankomend vrijdag moet betallen. Smak geld gaat dit kosten. En in de auto was het zekers 45 graden. Geen pretje.

Nu, terwijl ik dit aan het typen ben, is hier echt noodweer. Windstoten, regen, onweer. De effecten van de opwarming van onze planeet wordt denk ik steeds duidelijker.

Foto behorend bij blog




Overige blogposts worden nu geladen...