Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Kan een Pearl een wintervacht krijgen? Nogmaals een blog! :-) 
woensdag, 18 november, 2015, 9:26 pm - Russische
door Martin Braak
Op 8 december 2007 schreef ik een blog over de Pearl en wintervacht. En beantwoorde ik de vraag al of een Pearl in witnervacht kan gaan: ja, natuurlijk! Dat is bijna 8 jaar geleden! Het komt niet zo vaak voor dat ik een Pearl heb die in wintervacht gaat. Immers, als fokker wil ik het liefst dat ze niet in wintervacht gaan! Want dan fokken de diertjes minder. Boven heb ik een paar hamsters bij mij staan puur voor extra en reserve. En dit keer ook een Pearl. Ik ben een paar weken geleden, door drukte, vergeten de lamp op tijd aan te doen. En dan oeps... Vier stuks in wintervacht! Die staan namelijk in de donkerste hoek. Eéntje daarvan is een Pearl. Dat is zo prachtig om te zien!

Waarom? Omdat de kleur nauwelijks verandert en dat dan de verandering van de vacht meer opvalt. Ze worden donziger. En het ziet er schattiger uit.

Foto's:
Foto behorend bij blog

Foto behorend bij blog

Foto behorend bij blog

Deze foto's zijn gemaakt op 14 november 2015, de dag dat Sinterklaas in Meppel aankwam. Mijn nichtje was eveneens in Meppel en heeft de "echte" Sinterklaas op foto gezet en gefilmd. Een bijzonder moment voor haar!