Blog over hamsters

Klik hier voor de blog menu

Kalender

«Augustus 2010»
MaDiWoDoVrZaZo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
10 mei 2021

Blogs

Laatste reacties

  Zoeken


   
   

  Individuele bezoekers blog

  • Totaal: 343.833
   Vandaag: 18
   Gisteren: 59
  De vakantie alweer voorbij 
  zondag, 8 augustus, 2010, 8:44 pm - Persoonlijk
  door Martin Braak
  Mijn vakantie is alweer voorbij. Drie weekjes vrij gehad en de tijd vloog. Eerst paar dagen waren ontzettend warm, eigenlijk te warm. Je kon niets doen of je zweet stond weer op de rug. Maar het weer betrok en vertrok. De wichting veranderde waardoor het minder warm en buiig was. Eigenlijk niet zo mooi qua weer dus.

  Foto

  Foto

  In mijn vakantie nog een paar dagjes uit geweest zoals een bezoek aan de dierentuin. Ook nog een Dagje bij de loods van Rene geweest om foto's te maken. We zijn namelijk bezig met een site over ratten. Ik moet zeggen het wordt heel mooi en heel anders dan men van mij gewend zijn.

  Foto

  Afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met de website van de NMC. Er komt daar voor leden een afgeschermd deel. De hele aanmeldprocedure is op de kop gegaan. Diverse onderdelen moesten gewijzigd worden omdat NMC niet meer NMC heet. Vanaf begin dit jaar heet de vereniging namelijk Nederlandse Knaagdierenfokkers Vereniging, afgekort NKV. Dit stuk aanpassen viel tegen. Dit was namelijk best complex.

  Met de hammies gaat het goed, maar moet wel zeggen dat ik te veel heb en wat minder wil. Dit jaar was het voor de bouwvak al ruime tijd heel warm en de dierenwinkels verkochten sinds de WK juni 2010 al stukken minder hamsters. In deze tijd ben ik meer zelf gaan houden. Een deel is naar Rene gegaan als fokdieren en afgelopen paar weken kunnen nu naar de winkels.

  Ook heb ik nog een nieuwe lens gekocht. De Sigma 17-70 heb ik namelijk vervangen door eentje met beeldstabilisator. Dit scheelt vier stops. Maar goed dieren bewegen, het scheelt iets.

  Foto

  Ook heb ik me bezig gehouden met Macrofotografie, erg leuke hobby. Alleen het is ontzettend moeilijk om een goede foto te maken.

  Foto

  De dagen worden korter, zo was vier weken gelden nog om half 11 licht, nu wordt half 10 alweer donker. De weerverachting voor augustus is dat medio augustus de zomer weer terug komt. Ben benieuwd! Maar zelf denk ik dat we nu al op weg zijn naar de herfst.

  Foto
  Kin- en buikvlek 
  zondag, 1 augustus, 2010, 11:24 pm - Russische
  door Martin Braak
  Ik heb hier eerder eens over kinvlek en buikvlek gehad. In de gang bij mij staat nog steeds een koppel Rusjes afkomstig uit Engeland. De jongen die vorige maand geboren zijn, hebben gigantische buikvlekken. Niet normaal meer!

  Foto

  Bijzonder groot!
  Donkere Pearl brengt donkere Pearls voort 
  woensdag, 21 juli, 2010, 4:16 pm - Russische
  door Martin Braak
  Eerder dit jaar had ik een nest Pearls waarin een hele donkere Pearl zit. Eerste opmerking die ik hier op mijn webblog heb gemaakt is "een Merle in een Pearl nest". Maar dit kan niet. In dit lijn zit geen Merle.

  De donkere Pearl brengt ook weer donkere Pearls voort. En normale Pearls. Dus beide!

  Foto

  Foto

  Foto

  Zo wordt het verschil tussen Merle en Pearl wel heel moeilijk beschrijfbaar.
  Champagne Rus! 
  zaterdag, 17 juli, 2010, 1:37 pm - Russische
  door Martin Braak
  Het is zover, ja eindelijk, en dat per toeval. De eerste twee Champagne Rusjes zijn geboren. Dit is genetisch gezien aaddppmomo.

  Foto
  2x Noodweer 
  zaterdag, 17 juli, 2010, 1:30 pm - Persoonlijk
  door Martin Braak
  Afgelopen week was het zowel maandag als woensdag noodweer. Maandag was het echt erg! Ik was op hoofdkantoor in Almelo en daar werd het pikke donker, zo zwart als maar kan. In verte zag je de regen aankomen, net een muur. Heel vreemd, het zwarte was ineens weg en veranderde in grijs. Langs de wegen zag je veel schade, omgevallen bomen, etc. Afgelopen woensdag was het iets minder erg.

  Ze voorspellen dat we dit regelmatig gaan meemaken. Nauw ik ben benieuwd!

  Foto

  <<Eerste <Terug | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | Volgende> Laatste>>