Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Rebas BBQ, vakantie vakantie 
zondag, 19 juli, 2009, 9:53 pm - Persoonlijk
door Martin Braak
Afgelopen week was het op mijn werk best druk, beetje crisis uitgebroken, kon net de stukken allemaal op tijd klaar maken en dit in de juiste volgorde zodat de cijferbesprekingen allemaal door konden gaan. Ook de stukken t.b.v. de notaris/splitsing van een besloten vennootschap waren op tijd klaar. Wel vond mijn collega het nodig om aan te geven dat het allemaal wel erg laat klaar was. Omdat ik het ten onrechte vond dat hij dit zei en vond, ben ik best ff te keer gegaan.

Vakantie! Qua weer begint het slecht, afgelopen paar maand was het weer prachtig, 25 graden of warmer en soms heftig onweer of regenbui. Maar afgelopen week begon het al te kwakkelen en het lijkt erop dat dit niet veel beter gaat worden.

Gisteren bij Rene een BBQ. Er waren 40 gasten uitgenodigd en de meesten waren wel gekomen. Deel waren Duitsers, ander deel NMC leden, en een aantal rattenliefhebbers zoals Debby en Rian. Fons hield eerst een voordracht m.b.t. bouw, type, waar je op moet letten etc. Type betekent de lengte, de bouw hoe een dier gebouwd is zoals staat het goed op de poten. Fons vertelde dat je bij ratten kon zien dat een rat draagt voor dombo oren. Later bij de bbq was dit een discussie, dat dit niet het geval is. Of het niet altijd het geval is, of dat het geregeld wel zo is en soms niet zichtbaar is, ik weet het niet, ben ja ook geen rattenkenner! Maar ik begrijp wel dat dingen soms als feiten gezegd worden, terwijl het gemiddeld zo is, en dan hoeft het niet altijd te zijn. Een voorbeeld is bijvoorbeeld dragend voor Zwart. Als je de haarpunten bekijkt, dan komt het geregeld voor dat de haarpunten dan zwarter c.q. donkerder zijn. Een Creme dragend voor Zwart bij Syren, die zijn gemiddeld warmer van kleur. Maar het is natuurlijk niet altijd zo.

Al om al, erg gezellig, met leuke mensen gepraat. Rene zei al dat gaan we volgend jaar weer doen! Ik: volgend jaar pas? En dat geeft wel aan hoe leuk het was!

Een foto die ik gisteren heb gemaakt:
Foto behorend bij blog

Foto behorend bij blog

Aankomende dagen ga ik mijn website veranderen. Ja je leest het goed, er gaat wat veranderen!