Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
KFC Almelo, wat een slechte ervaring 
maandag, 1 april, 2024, 4:12 pm - Persoonlijk
Tweede Paasdag dachten wij lekker en gezellig te gaan eten bij KFC in Almelo. Een net geopend vestiging van KFC en het was voor ons al enig tijd geleden dat wij bij KFC gegeten hadden. Echter, helaas was het voor ons een slechte ervaring.

Alles, maar dan ook alles ging mis! En toen ik er zat kreeg ik al een voorgevoel. De eters schuin voor ons zaten zeiden al hard op: hier komen wij nooit weer terug. Wij moesten enorm lang wachten terwijl het niet eens zo druk was. Meer dan 20 minuten gezellig gepraat en toen kwam onze orde. Laat ik zeggen: de helft van onze orde. De bucket zat maar paar kipstukken in terwijl wij een bucket van 10 hadden bezorgd. Maar twee keer drinken bij terwijl vier keer drinken bij zou zitten.

Natuurlijk hebben wij direct aangegeven dat het mis was. Wachtend op dat het opgelost werd, gingen wij onze patatjes eten. Die waren niet eens warm! Eenmaal dat wij alles hadden, bleek de cola geen cola te zijn, maar Lipton Ice. We hadden geen zin om verder te klagen. En naast ons begon de klaagzang ook al. Dit niet goed, dat niet goed. Maar ze hadden met de kipstukken zeker gelijk. Die waren veel te vettig. Veel vettiger dan bij KFC Hengelo.

Volgende keer toch maar naar de overkant MCDonalds!

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


Speciaal invoegen: