Blog over hamsters

Klik hier voor de blog menu

Kalender

«September 2017»
MaDiWoDoVrZaZo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
17 april 2021

Blogs

Laatste reacties

  Zoeken


   
   

  Individuele bezoekers blog

  • Totaal: 342.493
   Vandaag: 49
   Gisteren: 59
  Zomaar een paar foto's uit mijn fotoalbum met meer dan 13 duizend foto's 
  dinsdag, 5 september, 2017, 8:07 pm - Persoonlijk
  Wat mooi aan mijn fotoalbum is, is dat ik door heen kan lopen en terug kan kijken naar de door mij gemaakte oude foto's. Elk foto begint bij mij met een jaartal, maand en dag zodat ik altijd weet wanneer die foto gemaakt is. Bizar dat na bijna 15 jaar zoveel foto's hierin staan. En achter veel foto's zit een verhaal.

  Wat ook bijzonder maakt, is dat ik mijn fotoalbum geheel zelf geprogrammeerd heb en geen enkel SQL script kent. Maar!, door het aantal foto's begint het wel trager te worden. Ik heb me dan ook voorgenomen om een keer mijn fotoalbum geheel opnieuw te gaan schrijven en daarbij ook gebruik te maken van de laatste JQuery scripts.

  Ik heb een paar foto's geselecteerd.

  Foto

  Deze foto is van een vreemd. Toen dacht ik dat het hier om een Mandarijn Lilac ging. Nu weet ik dat die kleur niet gecombineerd kan worden.

  Foto

  Foto gemaakt op 31 december 2007, het was zo mistig dat we op straat niets konden zien. Hierop staat mijn vader.

  Foto

  Een foto van mij, van kleins af aan gek op hamsters!

  Foto

  Deze foto is in de Efteling genomen, dit in 2006. Het begon enorm te regenen en we zijn binnen gaan zitten. Terwijl ik een kop koffie dronk lag mijn camera op de tafel. En ik had hem zo ingesteld dat hij heel lang over deed om de foto te maken. Een vreemde maar toch een leuke foto geworden.

  Foto

  Het resultaat van hybride onderling te fokken waar nog veel Campbelli genen aanwezig zijn.

  Foto

  Foto gemaakt in Vianden. Prachtig om vanuit het dal naar de oudste kasteel van Europa te kijken. Terwijl daar oude muziek gemaakt wordt en beneden dit kunt horen zoals ze vroeger ook naar geluisterd hebben.

  Foto

  Een Camel drager voor zwart. Prachtig grijs geworden en later kreeg hij wintervacht. Hiervan heb ik toen prachtige foto's van gemaakt.

  Foto

  Foto gemaakt in 2007 en ging later de wereld over. Ik heb deze foto in Rusland, Japan, China etc. gezien. In die tijd was dit een bijzondere foto.

  Foto

  Foto kerst 2010. Dit was de eerste Lavendel hamster.

  Foto

  Ik dacht toen dat dit een nieuwe mutatie zou zijn. Maar helaas blijkt dit niet zo te zijn. Ik had een aantal Rusjes die vreemd lichter werden namelijk. Nageslacht was gewoon normaal en later kleurde deze Rusjes ook bij en werden ze wat normaler.

  Foto

  Een Russisch blauw Rus die ging verschimmelen. Normaal gebeurd dit nooit.

  Foto

  Zo om gelachen toen ik dit zag! Een zak voer met een korenwolf erop.

  Foto

  Eén van de Golvend haartjes, lastig om dit zo vast te houden. Ze zijn in de jaren minder van haarlengte geworden.

  Foto

  Eén van de Rusjes met kringetjes om de ogen. Ik heb er paar gehad, waaronder ook de Wildkleur. Helaas is dit verloren gegaan, ik heb het niet terug kunnen fokken.

  Foto

  Een foto waarbij ik een sneeuwdoek gebruik. Rond de kersttijd zijn deze te koop en ik heb een paar hiervan op voorraad.

  Foto

  Symbolisch foto voor 5 mei gemaakt, vrijheid.

  Foto

  Foto's die ik met kerst maak en op Facebook deel. Ook maak ik jaarlijks een digitale kerstkaart waarbij foto's geanimeerd worden.

  En zo zijn er heel veel foto's. Omdat op het hamsterforum geen grote foto's geplaatst mochten worden, zijn de oude foto's slechts 600 pixels breed. Pas later, toen ik minder actief op het forum was, ben ik over gegaan naar de resolutie 800x533. In de toekomst zal dit groter worden. Tenminste dat verwacht ik...

  Reactie achterlaten

  Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


  Speciaal invoegen: