Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Nieuwe blogscripts 
dinsdag, 30 december, 2014, 8:47 pm - Nieuws
Het heeft even geduurd, maar daar is die dan! In 2012 heb ik heel mijn website inclusief de scripts en layout herschreven en aangepast. Eind 2012 is dit online gekomen. Maar, mijn blog werkte nog steeds op de oude scripts inclusief de layout. Februari 2013 ben ik begonnen met het herschrijven van mijn blogscripts. Er kwamen verschillende dingen tussen door waaronder het herschrijven van de website voor de vereniging N.K.V. en een programma voor mijn werk. Geregeld pakte ik het programmeerwerk weer op en knutselde ik verder. Het is nog niet klaar... Ik heb nog veel leuke ideeën, wil nog optimalisaties door voeren, wil nog meer functionaliteit inbouwen. Maar wachten tot alles klaar is en alles perfect is, dan komt mijn nieuwe blogsysteem waarschijnlijk nooit online.

Volgens mij is dit redelijk stabiel en zitten de basisfuncties er goed in. Links het menu is veel beter geworden waardoor je sneller door de geschreven blogs kunt surfen. De kalender is mooier en beter. En hoe je kunt reageren is mooier geworden.

Wat ik voor de toekomst wil maken is de mogelijkheid tot beantwoorden van een reactie. En een verdere koppeling met de website-ledenlijst. Als je geregistreerd bent, kan je nu direct reageren op een geschreven blog. In de toekomst komt er ook een avatar/gravater bij te staan. Zelf wil ik graag een YouTube code erbij hebben zodat het plaatsen van filmpjes gemakkelijker wordt.

Wordt vervolgd!

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: