Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu

Kalender

«November 2013»
MaDiWoDoVrZaZo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
29 maart 2024

Laatste reacties

Zoeken


 
 

Individuele bezoekers blog

  • Totaal: 444.152
    Vandaag: 3
    Gisteren: 60
Vlak voor december ... 
zaterdag, 30 november, 2013, 2:13 pm - Persoonlijk
Afgelopen twee maand heb ik weinig geschreven. Als je naar de website kijkt, is sinds 30 april niet wezenlijk iets aangepast. Wat is er aan de hand?

Verschillende dingen. Afgelopen zomervakantie ben ik verder gegaan met het herschrijven van de website voor de Nederlandse Knaagdierenfokkers Vereniging. En ik heb dat voorrang aangegeven. Voor de zomervakantie werd bekend dat de Russische dwerghamster verboden zou worden. Naast dat ik me kut over voelde en never nooit weer op een partij zou stemmen die achter mevrouw Dijkstra staat, ging er tijd zitten om hier tegen op te komen. En gelukkig deed mijn broer en ik dit alleen. Velen anderen eveneens. En het is naar verluid gelukt dat de dwerghamsters op de positieflijst komen en in 2014 toegestaan zijn. Een hele opluchting!

Eind september besloot het kantoor waar ik voor werk om een eigen tool te schrijven t.b.v. het samenstel werkzaamheden. Afgelopen weken heb ik de tijd die ik normaal in de vereniging en de websites stop, hieraan besteed. En met succes. E.e.a. is mooi geworden en binnenkort wordt dit uitgerold.

En dan is het bijna december! December is normaliter de maand dat ik vrij heb. Dit jaar natuurlijk ook, alleen heb ik het nog vrij druk en moet ik nog wat afronden qua werk. Maar deze maand neem ik ook de tijd om de website up te daten. En ik hoop dat de website voor de vereniging ook af kan ronden.

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: