Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
April en begin mei: matig weer, gewoon koud! 
zondag, 6 mei, 2012, 5:51 pm - Persoonlijk
Afgelopen 30 april was het prachtig mooi warm weer. Pakweg 22 graden en heerlijk buiten geweest. Die maandag heb ik deze foto gemaakt:

Foto behorend bij blog

En dan denk je dat 2012 heerlijk weer kent. Integendeel! De winter was minder streng, geen weken lang sneeuw achter elkaar. Maar zowel maart als april waren best koud. Vijf mei was de koudste van afgelopen 21 jaar. Vandaag heb ik zelfs de kachel aan.

Het doet mij toch terug denken aan 2007. Dat was een bijzonder mooi warm jaar. Zowel maart als april waren erg warm toen.

Juliet van Ree 
maandag, 7 mei, 2012, 1:00 pm
Geen kritiek hoor, maar sinds je je nieuwe toestel hebt lijken je kleuren wat flets?? Dat roep ik niet zo gauw want ik vind dat mensen vaak te veel verzadiging gebruiken (vooral in de nabewerking..) maar in dit geval heb ik echt een beetje het gevoel van te weinig verzadiging. Voor de rest is het wel scherp enzo/mooi beeld etc.
Martin 
maandag, 7 mei, 2012, 9:16 pm
Ik snap wat je bedoelt. Alleen bovenste foto is tegen de zonlicht in gemaakt en eigenlijk daarom niet zo mooi. Ik ben nog bezig met het instellen van de camera. Zo heb ik afgelopen week de lichtmeting aangepast. De foto's van de twee rusjes op elkaar zijn op deze manier gemaakt.

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


Speciaal invoegen: