Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Fotoalbum, prachtige foto's, niet alleen van hamsters 
maandag, 5 april, 2010, 11:22 am - Persoonlijk
Zoals velen misschien weten heb ik op deze site een digitale fotoalbum staan. Wel is het beetje afgeschermd. Bezoekers moeten op een banner klikken en daarna kunnen ze een hele tijd kijken. Dit doe ik zodat ik de kosten van de site kan betalen.

Mijn fotoalbum is een verzameling van heel veel foto's van mijn (dwerg)hamsters. Bij de Russische dwerghamsters is het veelal gesorteerd op kleur. Aan hand van mijn fotoalbum houd ik bij hoe iets verloopt. Bijvoorbeeld mijn wintervachtproject. Daar staan honderden foto's van twee Rusjes en deze foto's zijn door het hele jaar heen gemaakt. Maar ook hoe bijvoorbeeld met mijn Golvend haartjes gaat.

Link naar foto's van mijn Russen:
http://www.dwerghamster.nl/fotoalbum/index.php?album=0

Op het Hamsterforum zet ik geregeld foto's neer. Deze foto's staan eveneens in mijn fotoalbum, dit gesorteerd per jaar:
http://www.dwerghamster.nl/fotoalbum/index.php?album=5

Maar er staan ook andere foto's. Afgelopen week heb ik tientallen foto's van Mongoolse gerbils geplaatst. Voorbeeld:
Foto behorend bij blog

Link: http://www.dwerghamster.nl/fotoalbum/in ... ap=Gerbils

Of van ratten:
http://www.dwerghamster.nl/fotoalbum/in ... map=Ratten

Foto behorend bij blog

Dit jaar wil ik mijn fotoalbum herschrijven. Ik wil een betere menu bij maken zodat mensen foto's kunnen sorteren naar ouderdom en beter door heen kunnen bladeren.
Juliet van Ree 
woensdag, 14 april, 2010, 8:34 am
Misschien is het een idee om ook een commentaar functie bij de foto's toe te voegen? Ik heb best wel eens een foto die ik zie waar ik wat over wil vragen of wil zeggen... Nou is dat niet zo moeilijk want ik kopieer en plak hem in een mailtje en dan mail ik je gewoon, maar misschien ligt die drempel voor sommige mensen (die je email adres niet hebben of je niet goed kennen of zo) wat hoger.. Dan is een commentaar systeem ideaal!
anton 
woensdag, 4 augustus, 2010, 5:04 pm
ik ben anton en ik ben 12 jaar. ik ben ook verzot op dwerghamsters. bij mij thuis heb ik een koppeltje Chinese en een koppeltje Cambelli en 5 russen.
maar ik heb problemen met de cambelli's. mijn vrouwtje vecht constant met het mannetje. ze hebben net twee nestjes gehad. en nu ineens vechten ze. ik snap het niet. als je er iets op weet schrijf het dan op mijn blog. www.knagers-anton.blogspot.com

al hartelijk bedankt
anton

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


Speciaal invoegen: