Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Waar dient een voerbak voor? 
woensdag, 10 juni, 2009, 9:24 pm - Russische
Ja waar dient een voerbak voor? Nauw normaliter om voer in te doen zodat een hamster gemakkelijk voer kan pakken c.q. kan vinden. Hamster heeft eigenlijk geen voerbak nodig, als je het gewoon op de grond neer legd, dan ligt er een hoopje voer waar de hamster prima mee overweg kan. Alleen... de volgende dag kan het best her en der verspreid liggen. Is het erg? Ik vind van niet, want het is heel natuurlijk dat een hamster naar voer moet zoeken.

Sommige hamsters gebruiken een voerbak ergens anders voor. In de zomer kan het heerlijk verkoelend zijn. Lekker liggen op een stukje koude voerbak. Ik heb een Syre die niet te vreden is als ik voer in zijn voerbakje doe. Dat haalt ze direct eruit. Ze gaat namelijk geregeld in haar voerbak zitten en begint dan te wassen. Vreemde dieren he?! Maar soms maak je iets mee, tja, hoe verwoord je dit, een foto ervan doet wonderen:

Foto behorend bij blog

Waar dient deze voerbak nu voor? ;)
Juliet van Ree 
donderdag, 11 juni, 2009, 1:02 pm
Aww..hoe lief!

Ik herken wat je schrijft over voerbakken en ben er zelf maar mee gestopt, bij mij geen hamstervoerbakken meer...lol. Ze krijgen een handje voer wat ik onder het zaagsel verstop... en dan graven maar!!
laura 
zaterdag, 13 februari, 2010, 6:59 pm
haha lief.. die van mij slaapt er soms in :P gooit hij al het voer eruit en stopt er wc papier in , en dan gaat ie erin slapen.. grappig gezicht..

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


Speciaal invoegen: