Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Dekking 
zaterdag, 6 december, 2008, 6:01 pm - Russische
Dit is een filmpje van een dekking. Op de achtergrond hoor je de pas geboren baby's piepen. Je hoort op het hamsterforum wel vaker dat moederhamsters op een nest gaan liggen en een goed moeder zijn. Ik kreeg dit een keer te horen dat ik iemand erop wees dat het beter is om geen molen in de kooi te hebben staan wanneer het vrouwtje jongen krijgt. Jaja, de Syrische hamster ja!, maar Russen? NEE!
Juliet van Ree 
dinsdag, 9 december, 2008, 10:36 am
Lol.... moeders lijkt er niet echt zin in te hebben...haha. En idd russenmoeders lopen gerust weg van het nest als ze iets leukers zien (loopwiel/iets lekkers/ander speelgoed)Ik heb wel eens dat ik het verkeerd inschat waneer de bevalling plaatsvind en als ik dan erachter kom dat ze bevallen is lopen ze idd vrolijk in het wiel met de jongen kris kras door de kooi verspreid. Als ik het wiel dan weghaal gaat ze opeens druk met de jongen in de weer, alsof ze denkt " hee krijg nou wat, daar liggen kinderen!"
anique 
dinsdag, 6 januari, 2009, 2:52 pm
moet ik nou wel of niet het wiel er in laten?? ik heb ergens gelezen dat het verstandiger is om het wiel en het huisje er uit te halen is dit zo??
mail dan naar [email protected]

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


Speciaal invoegen: