Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden

Blog over hamsters

Russische dwerghamster wordt vanaf 1 januari 2024 verboden. Tegen?, teken dan deze petitie. Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor het blog menu

Kalender

«Februari 2008»
MaDiWoDoVrZaZo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
2 juni 2023

Laatste reacties

  Zoeken


   
   

  Individuele bezoekers blog

  • Totaal: 411.161
   Vandaag: 50
   Gisteren: 59
  Leven zit simpel in elkaar en toch is het zo complex 
  woensdag, 20 februari, 2008, 9:45 pm - Persoonlijk
  Bij het kijken naar wat filmpjes van Youtube, kwam ik filmpjes tegen van het herdenken van overleden mensen. Zoë die door een trein ongeluk om het leven is gekomen. Mensen herdenken dierbaren door middel van filmpjes te plaatsen. Foto's gecombineerd met muziek.

  Een paar weken geleden was ik bij een bedrijf waar ze vertellen dat iemand overleden was, hij was nog geen 40 en laat 2 kinderen achter. Het is zo oneerlijk.

  Daar merkte ik op dat het leven eigenlijk heel simpel in elkaar zit, en toch is het zo complex. We denken niet aan de dood, we leven van dag tot dag. We denken niet na over hoe we functioneren, we doen ons ding en het lijkt zo simpel. Maar het leven is eigenlijk heel complex, een hart, bloedvaten, bloed, bloedcellen, witte bloedcellen, zenuwstelsel, organen, een heel complex geheel en dat kan elk moment stoppen. Maar niet dat alleen... Elk moment kan iets gebeuren, zonder dat je het zelf in de hand hebt.

  Het kan zomaar afgelopen zijn. Maar daar staan we niet bij stil, toch?
  Skinner 
  maandag, 25 februari, 2008, 11:01 am / www.linkmagneet.nl
  Daar sta ik wel bij stil. Alleen je kan er niets aan of tegen doen.

  Zelf bedenk ik me wat ik wil worden, ik ben 22, wat ik gedaan wil hebben als ik doodga en hoe mensen mij gezien zouden hebben.

  Met dingen die ik gedaan wil hebben bedoel ik niet basejumpen of andere dingen maar dingen voor mezelf. Een marathon lopen, genieten van mijn vrienden en van het leven, een plek zijn waar vrienden zichzelf kunnen zijn en zich vertrouwd voelen.

  De dood komt wanneer hij komt, maar dat hij komt is zeker. Daarom vind ik het zonde om er te veel over na te denken. Om er bang voor te zijn, je kan het toch niet tegenhouden.

  Als het zover is hoop ik dat mensen met een goed gevoel aan me zullen terug denken. En als het even kan dat het een rustige dood is zonder al te veel pijn.
  Martin Braak (www.Dwerghamster.nl) 
  donderdag, 8 november, 2018, 10:12 pm
  Bijzonder, vandaag 8 november 2018 was ik aan het Googlen en kwam ik Partyflock tegen en op het scherm stond Zoë. Niet dat ik haar ken, maar het is wel erg toevallig dat ik zoekend 10 jaar later bij een bericht terecht kom over een persoon die ik 10 jaar geleden in een blog genoemd heb.

  Reactie achterlaten

  Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


  Speciaal invoegen: