Privé

Diverse foto's gemaakt in 2020

Diverse foto's gemaakt in 2020

In coronavirus tijdperk heb ik weinig foto's gemaakt. Veel thuis werken leidde dat ik ander manier moest relaxen. Veel Netflix gekeken en andere dingen gedaan. En natuurlijk veel nieuwsberichten volgen.
Tommy de Huiskat

Tommy de Huiskat

Tommy is de kat die bij mij woont. Hij zit bijna altijd samen met mij tv te kijken en loopt bijna altijd met me mee door mijn huis. Tommy was de kat van mijn moeder en toen zij overleed is hij bij mij gekomen. Op de sterfbed juli 2016 van mijn vader heb ik vertelt dat ik zal zorgen voor een kat voor mijn moeder. Ik moest aan mijn vader beloven dat ik hem ook zal verzorgen. Niet wetende dat in oktober 2017 mijn moeder zou overlijden. Daarom is Tommy heel dierbaar voor mij.
2021-DiverseFotos

2021-DiverseFotos

Er is geen beschrijving aanwezig.
Familie en ik

Familie en ik

Dit zijn foto's van mijn familie en waar ik op staan. Mijn vader is op 25 juli 2016 overleden en mijn moeder op 31 oktober 2017. Daarom veel foto's van mijn ouders. Daarnaast mijn broer Peter, mijn neefje Vincent en nichtje Susan.
The Cardinals, speaders group, Commodore Amiga

The Cardinals, speaders group, Commodore Amiga

Paar foto's van The Cardinals intro's en demo's. Bijzonder voor mij en sommigen weten waarom!
Diverse foto's 2011

Diverse foto's 2011

Dit zijn diverse foto's gemaakt en/of geupload in 2011.
Diverse foto's gemaakt in 2019

Diverse foto's gemaakt in 2019

Dit zijn privé foto's die ik in 2019 gemaakt heb. Statistieken, weer, een paasei met wormgaatjes, Google maps foto waarop mijn vader staat etc.
Diverse foto's gemaakt in 2017

Diverse foto's gemaakt in 2017

Dit zijn privé foto's die ik in 2017 gemaakt heb. Het gaat hier niet om foto's van mijn familie of zo. Maar voornamelijk om foto's die niet betrekking hebben op dieren en ik op Facebook geplaatst heb, getiwtterd heb of in een blog gebruikt heb.
Vianden (Luxemburg) en het kasteel

Vianden (Luxemburg) en het kasteel

Dit zijn foto's gemaakt in Vianden, Luxemburg. Vianden staat bekend om het kasteel van Vianden. Het Kasteel Vianden is gebouwd tussen de 11e en 14e eeuw op de funderingen van een Karolingische en Romeinse vesting (castellum) Het is een van de grootste en mooiste adellijke residenties van de Romaanse en Gotische perioden in Europa. Eerste deel van de foto's zijn in 2007 gemaakt en 2e deel in 2019.
Panorama foto's

Panorama foto's

Hier staan verschillende panorama foto's die ik afgelopen jaren gemaakt heb.
Brugge

Brugge

Foto's zijn gemaakt op 20 mei 2018 in Brugge België. Ow ik ging uit mijn dak toen ik daar de winkel Kaethe-Wohlfahrt ontdekte, een magische winkel met kerstartikelen. Daarnaast heerlijke chocolade geshopt!
Gent

Gent

Dit zijn foto's gemaakt op 16 juni 2018 in Gent te België. Een prachtige stad waar het leuk vertoeven is!
Kasteel De haar

Kasteel De haar

Dit zijn foto's die ik op 3 augustus 2018 in het kasteel De Haar gemaakt heb. Prachtig om dit kasteel te bezichten en de verhalen te horen die daar vertelt werden.
Brussel

Brussel

Op 2 juni 2019 ben ik in Brussel geweest en heb ik daar wat foto's gemaakt.
Diverse foto's

Diverse foto's

Hier staan diverse foto's van o.a. oldtimers tot en met natuurfoto's.
Dierentuin Blijdorp, Rotterdam 2019

Dierentuin Blijdorp, Rotterdam 2019

Dit zijn foto's gemaakt op 24 maart 2019 in diertuin Blijdorp.
Ringo, Tanja en Carlos

Ringo, Tanja en Carlos

Ringo en Tanja zijn twee Perzische katten. Ringo was eigenlijk "mijn" kat, maar hij heeft altijd bij mijn ouders gewoond. De kleur is Brown-tabby en mauwde op mijn commando en hij stond altijd op mij te wachten. Tanja was een halfzus van Ringo. Ringo is in 2009 overleden. Tanja is op 28 juli 2008 overleden. De rode kater was Carlos. Carlos is niet zo oud geworden en al een aantal jaren overleden.
Diverse foto's gemaakt in 2018

Diverse foto's gemaakt in 2018

Dit zijn privé foto's die ik in 2018 gemaakt heb. Het gaat voornamelijk om foto's die ik gedeeld heb of die ik in mijn online fotoalbum wil bewaren.
Diverse foto's van 2013

Diverse foto's van 2013

Dit zijn diverse foto's gemaakt en/of geupload in 2013.
Diverse foto's gemaakt in 2014

Diverse foto's gemaakt in 2014

Dit zijn diverse foto's gemaakt in 2014. De foto's zijn gemaakt met de Canon 7D.
Diverse bijzondere aparte foto's

Diverse bijzondere aparte foto's

Dit zijn creatieve bijzondere aparte foto's.
Osnabrück Zoo

Osnabrück Zoo

Deze foto's zijn gemaakt in de dierentuin Osnabrück Zoo. Zelf vond ik het wat tegenvallen qua dierentuin: weinig leuke zitplaatsen, veel van hetzelfde qua eten en niet zo gezond qua eten.
Open Studio Dagen te Hilversum

Open Studio Dagen te Hilversum

Dit zijn foto's gemaakt op de Open Studio dagen. Eerste deel zijn gemaakt op 24 augustus 2013 te Hilversum. Dit was de zesde editie. Elk jaar worden deze dagen gehouden. Tweede en derde deel zijn gemaakt in 2014 en 2015. Voor meer informatie ga naar www.openstudiodagen.nl.
Diverse foto's gemaakt in 2016

Diverse foto's gemaakt in 2016

Dit zijn diverse foto's gemaakt in 2016. Geen mooi jaar omdat mijn vader op 25 juli 2016 overleden is. De foto's zijn gemaakt met de Canon 7D Mark 2.
Dierenpark Emmen 'Wildlands'

Dierenpark Emmen 'Wildlands'

Dit zijn foto's gemaakt in Wildlands, de nieuwe dierenpark in Emmen. Je moet dit park niet vergelijken hoe vroeger was, het is een nieuw modern park. Mijn eerste bezoek aan dit park was op 2 augustus 2016. De foto's zijn gemaakt met een Canon 7D.
Efteling

Efteling

Dit zijn foto's gemaakt in Efteling, een hele leuke pretpark. Daar zijn we, broer en zijn kinderen, heel vaak geweest. We gingen soms wel 3 keer per jaar. Eerste deel van de foto's zijn op 22 juli 2008 gemaakt, op 23 april 2011 en in augustus 2013. Daarna af en toe wat aangevuld.
Het Paleis Loo

Het Paleis Loo

Dit zijn foto's gemaakt bij mijn bezoek aan het Paleis Loo. Dit op 5 juli 2014.
Diverse foto's gemaakt in 2015

Diverse foto's gemaakt in 2015

Dit zijn diverse foto's gemaakt in 2015. Het jaar dat rottig begon met verlies van een goede vriend en daarna dat mijn moeder borstkanker had en eindigde dat mijn vader slokdarmkanker had. Een jaar dat ik niet zoveel foto's gemaakt heb.
Oudehands Dierenpark

Oudehands Dierenpark

Dit zijn foto's gemaakt in Oudehands Dierenpark te Rhenen. De foto's zijn allemaal in 2007 met een Canon S2 IS gemaakt en Canon SX230 in 2013.
Diverse foto's 2010

Diverse foto's 2010

Dit zijn diverse foto's gemaakt en/of geupload in 2010.
Oude foto's van mij en de hamsters

Oude foto's van mij en de hamsters

Dit zijn een paar oude foto's van mij en mijn hamsters. Toen hadden wij nog geen digitale camera en er zijn maar weinig foto's gemaakt.
Kasteel Loevestein

Kasteel Loevestein

Dit zijn foto's gemaakt in 2012 bij het kasteel Loevestein.
Diverse foto's 2012

Diverse foto's 2012

Diverse foto's gemaakt en/of geupload in 2012.
Omgevingsfoto's

Omgevingsfoto's

Dit zijn foto's die ik gemaakt heb rondom omgeving waar ik woon en van mooie omgevingen. Ook leg ik hier bepaalde gebeurtenissen vast.
Bossen Overijssel

Bossen Overijssel

Hier kan je foto's vinden die ik bij boswandelingen heb gemaakt. Vooral omgeving Ommen is het erg mooi.
Dolfinarium

Dolfinarium

Dit zijn foto's gemaakt in Dolfinarium (2011 camera van mijn broer, 2012 Canon 7d).
Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Dit zijn foto's gemaakt in Burgers' Zoo (2010 en 2011).
Lego

Lego

Mijn broer en ik hebben een Lego webshop gehad en dit zijn een paar foto's die ik toen gemaakt heb.
Vliegtuig show Volkel 2009

Vliegtuig show Volkel 2009

Dit zijn foto's gemaakt op 20 juni 2009 op de vliegtuig show te Volkel.
Autobrand Vroomshoop 2006

Autobrand Vroomshoop 2006

Dit zijn foto's gemaakt in 2006 van een autobrand. Op de foto's is te zien dat de brandweer diverse fouten maakt. O.a. gaat een brandweerman naast een autoband staan die ontploft, maar ook dat een brandweerman van ene kant de brandende brandstof naar de ander kant spuit en dit gaat over een ander brandweerman heen. Ook zie je dat het gebied niet goed afgezet wordt waardoor diverse mensen vlak bij gaan staan.
Barcelona

Barcelona

Dit zijn foto's die ik in Barcelona gemaakt heb. De foto's zijn vooral in het centrum, de straat La Rambla, gemaakt. Ook heb ik diverse foto's gemaakt van de verschillende stijlen gebouwen.
Efteling 2006

Efteling 2006

Dit zijn de eerste foto's die ik van de Efteling gemaakt heb. De foto's zijn op 9 augustus 2006 gemaakt.
Dierenpark Emmen 2004-2005

Dierenpark Emmen 2004-2005

Dit zijn foto's gemaakt in het Noorderdierenpark Emmen in 2004-2005. De foto's zijn gemaakt met mijn eerste digitale camera type Canon A70.
Dierenpark Emmen 2007

Dierenpark Emmen 2007

Dit zijn foto's gemaakt in het Noorderdierenpark Emmen in 2007. De foto's zijn gemaakt met mijn tweede digitale camera type Canon S2 IS.
Apenheul

Apenheul

Dit zijn foto's gemaakt in Apenheul. Apenheul is een idele organisatie die zich inzet voor natuurbehoud en natuureducatie. Daarbij richten ze met name op apen en hun veelal tropische leefgebieden. Het dierenpark in Apeldoorn is het belangrijkste onderdeel van de stichting. Daar kunnen jaarlijks vele bezoekers apen en andere diersoorten op een heel bijzondere manier zien. De apen leven namelijk in gebieden die zoveel mogelijk op hun natuurlijke leefomgeving lijken. We hopen op die manier de verwondering van bezoekers te stimuleren want dat geeft ons de gelegenheid bezoekers te vertellen over regenwouden en hun bewoners. En daarom noemen we de dieren in Apenheul "ambassadeurs van het regenwoud".
Vesting Bourtange

Vesting Bourtange

Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde (Zuid-Oost Groningen), ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk en een vestingstad. De foto's zijn op 19 augustus 2007 gemaakt.
Veenpark

Veenpark

Dit zijn foto's gemaakt in het Veenpark te Barger-Compascuum. Veenpark is een park waar je oude fabrieken en huizen kunt bekijken. Ook is er een veentrein die naar het hoogveengebied gaat.
Dierentuin Artis te Amsterdam

Dierentuin Artis te Amsterdam

Het bijzondere aan Artis is dat het nog in oude stijl is. Een nadeel is dat een aantal kooien veel te klein zijn en je ziet sommige dieren achtjes lopen omdat ze doorgedraaid zijn en in veel te kleine kooien zitten. Er zijn veel bijzondere vogels aanwezig. Ten opzichte van de dierentuin in Emmen is het wel een stuk minder.