Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu

Kalender

«Juni 2022»
MaDiWoDoVrZaZo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
28 maart 2024

Laatste reacties

Zoeken


 
 

Individuele bezoekers blog

  • Totaal: 444.147
    Vandaag: 58
    Gisteren: 58
Druk druk druk ... typisch dingetje van dit moment 
zondag, 12 juni, 2022, 8:12 pm - Persoonlijk
door Martin Braak
Laatste tijd heb ik geen blogs geschreven. En dat kent allerlei redenen. Drukte op mijn werk. Mooi weer en bezig met mijn hamsters. Extra schoonmaken, achterstanden weg werken qua huishouden (lees grote schoonmaak beurt). En gewoon ff geen zin in schrijven.

Deze week werd stilgestaan dat ik 25 jaar bij Eshuis werk. Bijzonder moment en ook een vreemd gevoel. Het doet me goed om stil bij te staan, maar had ook zo graag dit met mijn ouders gevierd. Zoveel meegemaakt en zoveel gedeeld. Ik kan terug kijken op mooie tijden maar ook op tijden van strijden. Het mooi iets hiervan is een Excel bestand jaarrekening dossier dat ik bijna 25 jaar geleden gebouwd heb en nog steeds her en der in dossiers staat en zelfs nog gebruikt wordt.

Foto behorend bij blog

Ik keek vandaag wat oude foto's terug en zag bovenstaande foto. Ik sta hier met de kat Tommie en een rat op mijn schouder. Op mijn werk hadden ze ook oude foto's geplaatst. Bijzonder hiervan was dat ze de verkeerde kat als foto opgehangen hadden. Namelijk die van Ringo. Ik dacht wel ach Ringetje, jij mag ook meevieren.

Hamsters gaat goed, maar heb nog nooit zo weinig gefokt. Heel veel dieren van mij zijn erg oud. Ik schrok deze week en dacht dat twee hamsters mijt hadden. Ze zagen slecht uit namelijk. Ik heel goed kijken en bekijken, maar zag niet iets. In de stamboom zag ik de reden pas: beide 3 jaar oud. Dat maak ik niet vaak mee dat beide de drie overtreffen.

Laatste tijd ben ik ook vermoeid. De knollen zijn wel op. De drukte op mijn werk, maar ook vooral de wisselingen in het weer denk ik dat dit veroorzaakt. Vreemd weertje dit jaar. Nu is het best mooi weer, maar ik vind het wel wat harder waaien dan anders rondom deze tijd. Vorig week had ik paar dagen vrij genomen. Ik realiseerde gezien mijn agenda dat dit het enige moment voor de zomervakantie dit kon.

Nog zes weken!, dan heb ik vakantie. En daar ben ik echt wel aan toe.




Overige blogposts worden nu geladen...