Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
CV ketel monteur, altijd lache zo'n hamsterkamer! 
vrijdag, 23 mei, 2014, 10:30 pm - Persoonlijk
door Martin Braak
Vandaag was het dan weer zover: de monteur kwam weer langs om een onderhoudsbeurt te geven aan de CV ketel. Tja de CV ketel staat in mijn hamsterkamer. Of wel rondom staan de kooien. En dan moet ik a. ruimte maken, b. de CV ketel toch maar eerst even goed afstoffen.

En altijd schiet mij het verhaal van jaren geleden weer te binnen. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, hadden mijn broer en ik de hamsters op de zolder. En de CV-ketel stond aan de anderkant van de zolder en dat zorgde dus niet voor "ow shit, ik moet eerst opruimen". Maar op een dag kwam een monteur die naar boven ging... daarna stilletjes, met een bleke gezicht weer naar beneden kwam. Hij was bang voor kleine diertjes... Hij had even tijd nodig om zich te herstellen en zou terug komen. Lijk bleek vertrok hij! Maar inderdaad, hij kwam terug, ging richting de CV ketel en keek niet om. Deed zijn werk en vertrok.

Maar vandaag was het een monteur die zelf vogels kweekt. Als eerst vertelde hij dat hij op de werkbon al zag staan: in de hamsterkamer. Tja, wat moet je dan aan denken? Iemand die veel goederen verzamelt en daardoor de ruimte vol staat met goederen? Nee dus, letterlijk: een kamer met hamsters. Tijdens het schoonmaken hebben we over mutaties, vogels, hybride etc. gehad. Erg gezellig en leuk!

Tijdens het praten vertelde hij dat de witten vaak kleiner en minder gezond zijn. En hij was van mening is dat de zuiver wildkleuren de sterksten zijn. Opvallend is hoeveel gemeenschappelijk alles is!




Overige blogposts worden nu geladen...