Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Winterweer 2021 
zondag, 7 februari, 2021, 8:33 pm - Persoonlijk
door Martin Braak
En dan ineens is het winter. Gisteravond begon het te sneeuwen en het heeft non-stop door gesneeuwd. Het zijn niet de grote dikke sneeuwvlokken, maar hele kleine in grote aantallen. En het waait best hard waardoor er sneeuwduinen ontstaan. Ook bij mijn garage. Daar ligt wel een kleine meter sneeuw voor.

Foto behorend bij blog

Het is prachtig om te zien. Maar praktisch is het niet qua dierenverzorging. Daarom had ik gisteren al extra tijd besteed aan de verzorging. En had ik vandaag een heerlijk rustige dag. En geregeld heb ik naar buiten gekeken en de omgeving bewonderd.

Foto behorend bij blog

En het blijft nog wel eventjes winter. Het gaat best koud worden. En dat betekent voor mij dat ik een extra kacheltje bij de hamsters heb gezet. Het mag voor hun niet te koud worden.

Op de GFT container ligt een berg snel en dit is een record hoogte. Ik kan mij nog herinneren dat wij 30-50 centimeter sneeuw hadden en er ook zo'n berg sneeuw op lag.

Tommy de huiskat heeft ook een poosje op de bankleuning naar buiten gekeken. Kijkend naar de buitenwereld die zo anders nu is.

Foto behorend bij blog