Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Wintertijd, dagen worden korter en ineens zie ik: begin van wintervacht 
zondag, 8 november, 2020, 8:31 pm - Persoonlijk
De tijd gaat ontzettend snel. Dagen, weken en zelfs maanden vliegen voorbij. Het is alweer meer dan 2,5 maand geleden dat ik nog lekker zomervakantie had en genoot van de vrije tijd. Volgende week komt Sinterklaas alweer. De afgelopen weken is veel gebeurd. Helaas ook weer ziek geweest en ben daar nog vermoeid van. Er zijn veel signalen dat je voor de tweede keer corona kunt krijgen.

Ik ben nog bezig met de nieuwe website Dwerghamster.nl. Enerzijds is het super mooi, anderzijds ben ik niet te vreden. Te veel bugfixing en daar houd ik niet van. Ik bedoel eigenlijk dat ik iets neer heb gezet qua layout en dat ik daarna elke keer problemen moest oplossen om deze layout overal aan het werk te krijgen. Bijvoorbeeld dat het nog wel werkt met IE8. Maar tja, wie gebruikt Internet Explorer nog? En elke keer loop ik maar aan iets nieuws wat gek is. Vooral door Google Ads die zelf reclame op de site zet. Maar goed, ik hoop dat eind dit jaar hem toch online kan zetten. Op moment van schrijven ben ik bezig om hem Php8 proof te maken. En dan gaat de website zeker drie jaar mee zonder dat ik aan de technische kant wat hoeft te doen.

Deze week bij de verzorging van de hamsters zag ik ineens grijze vlekjes boven de ogen. Terwijl ik dagelijks de lamp aan doe en dat ze "stabiel" licht hebben. Maar dit jaar is het anders. Want ik werk veelal vanuit huis. En dan doe ik 's ochtends de lamp aan en poosje later weer uit. En 's avonds weer aan. Terwijl als ik naar mijn werk zou gaan, ik hem hele dag aanlaat. Het maakt blijkbaar toch uit. Ik heb een pak weg 5 Russische dwerghamsters gezien met wintervacht verschijnselen.

Zie foto, net boven de oogjes is het te zien.

Foto behorend bij blog

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: