Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu

Kalender

«December 2012»
MaDiWoDoVrZaZo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
29 juni 2022

Laatste reacties

 • sswswiqs
  maandag, 11 april, 2022, 12:34 pm
  leuk om te zien

 • Mirjam
  vrijdag, 4 maart, 2022, 9:19 am
  Heb je de hamsters altijd als koppel...

 • Marleen
  vrijdag, 31 december, 2021, 11:10 am
  31-12-2021
  Zwarte eekhoorn gezien...

 • Martin Braak (www.Dwerghamster.nl)
  zondag, 21 november, 2021, 8:43 pm
  Nee ik ga Grijs consequent nu terug...

 • Juliët
  woensdag, 17 november, 2021, 8:24 pm
  Ik bedoel die kan ik meenemen als ik...

Zoeken


 
 

Individuele bezoekers blog

 • Totaal: 377.062
  Vandaag: 47
  Gisteren: 60
Wat een kut dag zeg 
maandag, 17 december, 2012, 5:20 pm - Persoonlijk
Ik heb "vakantie" en dan denk je: Martin is aan het relaxen. Hmm, eerste week van mijn vakantie lag mijn moeder in het ziekenhuis. Een knieoperatie en ze moest wat langer blijven dan anders. Toen ze thuis was, heb ik de huis eens goed schoongemaakt. Dat was de eerste week! De tweede week heb ik meer gewerkt dan vakantie gehad. Kantoor waar ik werk verhuisde. Plus dat ik tussentijdse cijfers en andere dingen moest doen. Geen probleem! Dan heb ik nu eindelijk vakantie... Dacht ik!

Vanochtend eerst ff relaxed kop koffie gedronken en aan mijn site gewerkt. Led-huisjes, kerstboom, sfeerverlichting etc. allemaal aan. En toen ging ik even naar de hamsterkamer en zag iets voorbij schieten. WTF? Een loslopende Roborovski dwerghamster. En dat voor mij langs. Grijp, grijp, nogeens grijp, foetsie achter de wasmachine. En dan pas realiseer je weer hoe anders een Roborovski is. Hij ging steeds achter kooien langs en weer richting de wasmachine. En elke keer zag je hem mij aankijken. Hij keek wat ik deed. En reageerde daarop. Dan is er maar één oplossing en dat is de kamer leeg maken. En toen zag ik hem nergens meer. Waar kan doe nou zijn? Op een gegeven moment had ik de diepvries aan de kant en jawel hoor, met kijkende oogjes zat hij mij weer aan te kijken. Daarna heb ik alles dicht gemaakt zodat hij niet achter de diepvries kon, niet meer achter de wasmachine en daarna opgezocht. Grijp en ik had hem!

Hoe die los is gekomen is voor mij echt een raadsel. Kooi zat dicht namelijk. Nu zit hij ff in een ander kooi, tja wat denk je. Die risico ga ik niet lopen.

En nadat ik alles opgeruimd had en ook maar ff schoon gemaakt heb, zat ik achter de computer. Zucht, ruim vier uur verder. Laat ik ff de kleurenoverzicht van de Russische dwerghamsters afmaken. Dit stuk heb ik voor de totaal update geheel herschreven. Ff iets aangepast en wegschrijven. Shit? Wat zie ik... Bestand 0 bytes. Godzilla zeg! Ik had aan did bestand uren besteed. Weg werk! Cache van Chrome en IE uitlezen. Shit nergens te bekennen. Kijken naar backup, shit 7 dagen oud. Uiteindelijk vond ik op de laptop een bij toeval gemaakte backup. Gelukkig!

Maar deze dag kan in rijtje kut dag van het jaar.

Heb nog wel een bijpassend fototje:
Foto behorend bij blog

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.


Speciaal invoegen: