Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
www.AllesOverRatten.nl, de website over de tamme rat 
zondag, 1 januari, 2012, 10:18 am - Persoonlijk
Gisteren was het dan zover. De website www.AllesOverRatten.nl is online gegaan! Het is de website waar ik hierover af en toe vertelt heb, samen met René Bastiaans gemaakt heb. Daarnaast Juliet van Ree, onze Google specialist en kenner, ons geholpen heeft met zoeken naar informatie, bevestigingen vinden en vinden van wetenschappelijke artikelen. Rian die zo af en toe met de kleuren geassisteerd heeft.

Afgelopen 1,5 jaar heb ik geregeld hier wat aan gedaan. Het is niet zo dat ik elke week mee bezig was. Nee, vaak in de vakantie, 's avonds ff een stukje uitwerken. Of als ik op de bank zat en een wat minder film aan het kijken was. Lekker ff een stukje uitwerken of verdiepen in de materie. En soms leverde het een wow gevoel op. We hebben van bijna alle mutaties de herkomst kunnen achterhalen. René heeft veelal het aangezicht beschreven. Ik heb de algemene gedeelte grotendeels geschreven, de uitmonsteringen, tekeningen en kleurslagen. De uitwerking hoe de website eruit ziet en functioneert heb ik geheel voor mijn rekening genomen.

Zelf ben ik best trots op het eindresultaat, maar realiseer dat het nog niet geheel af is. Medische gedeelte, nalezen op taalfouten, verbeteren van layout en plaatsen van de foto's. Dingetjes wat in de loop van het jaar gedaan moet worden.

Ook voor hamsterliefhebbers is dit een leuke site om te lezen. Veelal de werking van de ogen, snorharen etc. is hetzelfde.

Banner:

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: