Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Hamsterweken 
zondag, 25 september, 2011, 11:24 am - Andere zaken
Pak weg twee keer per jaar houdt Albert Heijn hamsterweken en elk jaar zijn er leuke acties. Dit jaar een bijzondere. Mijn collega gaf me vorige week hamsters van chocola, hij kon ze niet in de supermarkt laten liggen. Geweldig toch!

Foto behorend bij blog

Foto behorend bij blog

Wist je dat de dierenwinkels meer hamsters verkopen wanneer AH hamsterweken reclame uitzend?
Francine 
zondag, 25 september, 2011, 12:04 pm
Beste Martin,

Ik heb twee jonge chinese dwerghamsters, van ongeveer 2 maanden oud. Twee mannetjes. Een ervan is net van mijn arm gevallen (± 1,20 m hoogte) Hij piept niet als ik op verschillende botten druk, maar maakt met zijn achterlijf rare strek en krom bewegingen zo nu en dan. Hij loopt wel rond, alleen kan ik niet goed zien of ie mank loopt en hij poetst zichzelf. Heb jij enig idee wat ik zou kunnen doen?

groetjes Francine
Administrator (Martin Braak) 
zondag, 25 september, 2011, 3:05 pm
Het is niet handig om via mijn weblog vragen te stellen. Als je antwoord gelezen hebt, geef dat maar ff aan, dan haal ik het weg.
Wanneer een dwerghamster gevallen is, dan kan je vaak niet anders doen dan voorzichtig te zijn. Meestal is het niet gebroken, maar ook al is er sprake van een breuk, je kunt niets doen. Daarom eerste dagen in de kooi laten en alle klim spul en molentje eruit. Wat ik wel eens doe is dat ik ze in een klein transport kooi zet zodat ik ze verplicht om niet te bewegen.
Martin
francine 
zondag, 25 september, 2011, 6:35 pm
Ok, heel erg bedankt voor de tip. Ik zag (zie) niet zo snel een andere mogelijkheid om contact te maken. Ik had verschillende dierenartsen geprobeerd te bellen voor informatie, maar niemand nam op (zondag... waarschijnlijk). Vandaar dat ik het op deze manier probeerde. Toch bedankt voor de snelle reactie!

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: