Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Actie Stichting Knaagdierencentrum 
vrijdag, 5 april, 2013, 8:55 pm - Overige
door Martin Braak
Afgelopen en deze week had ik contact met Lisa van Groupon. Zij vroeg of ik wat reclame wil maken voor de actie m.b.t. de stichting Knaagdierencentrum. Maar natuurlijk! Hierbij!

Afgelopen weekend was het Pasen. Ter ere van dit feestelijke lenteweekend hebben de stichting Dierenbescherming en aanbiedingen website Groupon de handen in een geslagen.

Op de website Groupon.nl kan men doorgaans allerlei verschillende producten, met grote kortingen, aanschaffen. Om de dierenbescherming en de knaagdieren te helpen heeft Groupon afgelopen weekend speciaal voor de dierenbescherming een plekje vrijgemaakt op haar platform.
Iedereen kan een zogenaamde “deal” aanschaffen , wat in principe inhoudt dat iedereen zeer eenvoudig een donatie kan doen. Doneren kan al vanaf 5 euro, en loopt op tot 50 euro.

De dierenbescherming opent binnenkort een nieuw knaagdierencentrum in Nederland. In de knaagdieren centra van de dierenbescherming wonen verschillende knaagdieren die niet meer bij hun voorgaande baasje konden wonen. De knaagdieren krijgen onderdak in de knaagdieren centra, todat zij een nieuw baasje gevonden hebben.

Door te doneren, kan er het volgende gedaan worden voor de dieren. Met slechts 5 euro konijn zijn gehele verblijf gevoedt worden. Voor 30 euro zit een konijn er zijn hele verblijf schoon en fris bij.
Met 10 donaties van 50 euro kan de dierenbescherming een nieuwe konijnenren aanschaffen.

Alle kleine beetjes helpen. Wat is er nu makkelijker dan van achter je computer een donatie te maken? Help de dierenbescherming ook mee en kijk
hier voor de deal!




Overige blogposts worden nu geladen...