Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Eerste tropische dag en jawel hoor: hamsterweken bij AH! 
dinsdag, 18 juni, 2013, 9:11 pm - Persoonlijk
Vandaag was het dan zover, de eerste tropische dag. Bloedje warm buiten en het betrekt wat nu. Maar het zou droog blijven en nog erger: morgen wordt het nog warmer!

De hamsters hebben nog niet heel veel last omdat de warmte nog niet naar binnen getrokken is en ik de kamer pot dicht houdt. Gelukkig koelt het donderdag alweer af.

Wat heel bijzonder is dit jaar, is dat er nog steeds veel vraag is naar hamsters. Vorig jaar was met de EK al dat er minder vraag was en dat meer zoeken is waar de gefokte dieren heen moesten. Maar dit jaar niet. Tot nu toe dan!

Vanavond tijdens het tv kijken zag ik ineens reclame van AH: Hamsterweken! What the fuck? Hamsterweken is altijd in januari en na de zomervakantie. Het gaat namelijk om bulk verkoop op dode momenten. Want in december kopen mensen altijd meer dan ze eigenlijk nodig hebben en dan hoeven ze minder uit te geven. Geldt ook wel beetje voor de zomer. Na de zomervakantie even rustig aan want ... Het zal dan wel slechter gaan bij AH. Normaal gesproken zien we meer vraag naar hamsters tijdens deze reclameactie. Ik vraag me af of dit nu dan ook zo is. Denk het niet!

Want over 4 weekjes is het bouwvak vakantie en schoolvakantie begint al over 1-3 weken. Mensen stellen de aankoop van een nieuwe hamster uit omdat ze eerst rustig op vakantie kunnen.

Foto behorend bij blog


Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: