Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Even bijbloggen 
dinsdag, 21 mei, 2013, 8:08 pm - Persoonlijk
De mensen die mij kennen weten dat ik nieuwe woorden bedenk die vaak niet geschikt zijn voor de Dikke Van Dale. Vandaag weer eentje: bijbloggen.

Even bijbloggen. Op moment dat ik dit type wordt op de TV gezegd dat de prijs van varkensvlees gedaald is omdat het geen BBQ weer is. Nee het is dramatisch weer vind ik. Dramatisch op zijn Nederlands natuurlijk, af en toe mooi weer, vaak slecht weer. Het spant erom of dit jaar de koudste lente ooit wordt. Het is nu ongeveer 8 graden lager dan gemiddeld. En het is al wat jaartjes geleden dat wij een prachtige zomer hadden met heel mooi weer. Maar wat te denk van 2007... april/mei hadden we toen zo mooi weer!

Afgelopen pinksterweekend ben ik dan ook weer druk met de website bezig geweest. Ow, wat dan?, je ziet niets? Nee dat klopt. Achter de schermen wordt gebouwd aan een registratie en inlog systeem zodat mensen straks kunnen registreren, per email een update krijgen als iets nieuws geplaatst worden en (in de toekomst hoor) berichten kunnen plaatsen inclusief foto's. Ook ben ik bezig met een totaal update van mijn blogsysteem. Alleen dit gaat wat meer tijd kosten... En verwacht pas in de zomervakantie dit te kunnen introduceren. Maar... het kan ook zomaar zijn dat dit nog wat langer gaat duren.

Mijn Oompa Loompa project gaat redelijk goed. Ik zet mijn Syrische hamster Oompa Loompa elke dag op de foto. In januari en februari was dat nog op een blauwe handdoek. Echter ze wil daar niet meer opzitten. Ze loopt dan direct weg. Op de leuning van de bank wil ze nog wel stil zitten. Wel jammer, maar helaas. Van alle foto's ga ik een Youtube filmpje maken zodat je in kleine 1000 seconden een hamster ziet opgroeien. Helaas kreeg ik vorige week te horen dat haar zus Nutella overleden is. Zo jong, zo mooi was ze, wat jammer! Nutella is de zus van Oompa Loompa en ik vond haar nog mooier. Maar heb haar weggegeven.

Omdat we in april toch een paar mooie dagen hadden is bij mij een ware dwerghamstergeboortegolf ontstaan. Prachtig scrabblewoord. Echt een hele boel! Ook mijn Roborovski dwerghamsters hadden ineens veel zin.

Nog negen weekjes en dan heb ik een kleine vier en halve week vakantie. De tijd vliegt voorbij!

Foto behorend bij blog

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: