Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Rebas Trofee 
zondag, 20 februari, 2011, 5:34 pm - Evenementen
Op 3 april is het weer zover: voor de derde keer wordt dan Rebas Trofee gehouden. Vandaag is de website www RebasTrofee nl online gegaan.

Rebas Trofee is het evenement van dit jaar als het om knaagdieren gaat. Dit jaar nog groter, nog mooier, nog leuker: naast kleine knaagdieren worden dit jaar ook cavia's en chinchilla's gekeurd.
rolf 
dinsdag, 5 april, 2011, 8:01 pm
hoi, martin, bedankt voor het positieve verhaal, maar ik heb toch een paar opmerkingen.er was WEL een geluidsinstallatie aanwezig en die is door ons ook gebruikt. voordat de keuring begon is er een welomstwoord gezegd en na de keuring is er een verhaal verteld en is ook de prijsuitreiking met de microfoon gedaan. Helaas was er niemand om de boel te bedienen want we konden de draadloze set niet aan de gang krijgen anders had er tijdens de keuring constant een microfoon gebruikt. alle inzenders zaten hooguit twee meter van ons af en ik weet zeker, gezien mijn harde stem dat ze alles hebben meegekregen. voorts is het zo dat tijdens de opbouw op zaterdagavond door mij een keurlamp is neergezet bij de kleine knagers compleet met aansluitingen. kwestie van een stekker insteken, maar ik heb gehoord dat de engelse keurmeester de lamp niet nodig vond dat is echt weer iets voor een engelsman, vooral niets vernieuwen. voorts verbaast het mij dat er zoveel mensen positieve verhalen hebben over rebas maar dat we zaterdagavond met slechts vier man alles moesten opbouwen. tot slot roep ik vooral de mensen uit de buurt van utrecht op om te helpen met opbouwen voor 11 december, dus geef je op bij rene, vele handen maken licht werk. het was al met al weer geweldig met veel kwaliteit. ik mail je zo snel mogelijk de scores van de chinchillakeuring, intussen sportgroeten, rolf

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: