Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Foto-album 
zondag, 26 oktober, 2008, 10:14 pm - Overige
Zojuist heb ik een stuk php geschreven m.b.t. een aanvulling op mijn fotoalbum. De foto's werden door mijn script automatisch verkleind. Google zag puur een php script en niet de foto en derhalve werden deze foto's niet geindexeerd.

Ik heb een script geschreven die van de foto's automatisch thumbs maakt en deze wegschrijft. Mijn fotoalbum kijkt nu eerst of er een thumb aanwezig is of niet. Indien niet, dan gaat hij alsnog de foto verkleinen. Indien wel, dan kan hij de foto direct laden.

Beoogde doel is dat in de zoekmachines ook de foto's opgenomen worden. Daarnaast is het veel sneller geworden!
Juliet van Ree 
woensdag, 5 november, 2008, 7:57 am
Google en php *zucht*.... vreselijk. Ik zit met hetzelfde probleem met de webwinkel. Ik heb Google gevraagd om de afbeeldingen te indexeren maar m'n image resize script maakt er iets als 3544546577.jpg van of zo. Dus weet google niet wat er op de afbeelding staat. (had ik net zo goed die 100en foto's dus geen passende naam kunnen geven)
Administrator (Martin Braak) 
woensdag, 5 november, 2008, 10:34 pm
Ik heb het zodanig dat ik niet link naar een image maar naar een php script die image load. M.a.w. Google zag geen image maar een php script.

Wanneer je php script automatische namen geeft, dan zou ik voor de nummers een beschrijving mee laten geven zoals Skelet+nummer. Je zou zelfs een array met diverse namen kunnen aanmaken zodat Google veel van deze namen ziet en op den duur ook indexeert.

Plaatjes indexeren duurt veel langer dan tekst indexeren. En Google gebruikt meerdere servers die afzondelijk indexeren. Zo zijn er servers die de plaatjes van dwerghamster.nl wel geindexeerd hebben, maar ook niet. Google maar eens op site:www.dwerghamster.nl en kies dan eens voor plaatjes.

Reactie achterlaten

Vul dit formulier in om uw reactie achter te laten.






Speciaal invoegen: